Home » Geen categorie » Drie nieuwe printers!

Drie nieuwe printers!

Vandaag monteren en installeren we samen met onze leverancier Arca Printers & Supplies uit Moerdijk maar liefst drie nieuwe printers! Twee maal de SC-P20000 en 1 maal de SC P10000!

Met de SC-P20000 is er een waardige opvolger voor de uiterst populaire Epson Stylus Pro 11880. Deze printer combineert nieuwe, snelle printsnelheden met hoge outputkwaliteit die klanten verwachten, en biedt een reeks aan nieuwe mogelijkheden en verbeterde gebruiksvriendelijkheid.

Om de hoge kwaliteit, die de markt verwacht, te kunnen leveren, is de SC-P20000 voorzien van een aantal functies om voor de meest accurate, precieze en betrouwbare resultaten te zorgen. De nieuwe Epson UltraChrome Pro 10-colour inktset zorgt voor consistente en fantastisch uitziende afdrukken: zwarte vlakken zijn diep en rijk dankzij de nieuwe Photo en Matte Black-inkt met hoge dichtheid. Betere gradaties met minder korreligheid zijn mogelijk dankzij de K4 en Multi Size Droplet-technologie. De nieuwe printkopstructuur zorgt voor minder vibratie en meer accurate inktdruppels en afdrukken. Om te zorgen voor consistentie zonder dat daar dure toevoegingen aan te pas moeten komen, kunnen gebruikers met de Epson Colour Calibration-functie heel eenvoudig zelf de kleurreproductie instellen.

Kijk hier voor meer informatie over onze printers! 

Helping Hands for Orange Babies

19 april 2019

233.000 euro bij elkaar opgehaald tijdens het event voor Stichting Orange Babies Helping Hands for Orange Babies organiseerde een onvergetelijke...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS