Home » EXPO » Expositie Nikki Schuurman ‘ Daily Faces Zeedijk’

Expositie Nikki Schuurman ‘ Daily Faces Zeedijk’

”Vanaf het moment dat ik Amsterdam-West verruilde voor de chaotische Zeedijk, prikkelt deze bijzondere straat mij en maakt zij me elke dag weer nieuwsgierig. De vele verschillende gezichten, diversiteit in achtergronden en etnische invloeden intrigeren mij als fotograaf en leveren keer op keer verrassende beelden op.”

”In de zomer van 2017 ben ik voor het eerst met mijn camera de Zeedijk opgelopen en ben ik de uitdaging aangegaan om de diversiteit vast te leggen. Door deze portretten te maken ben ik veel van deze staat gaan houden en werd het me nog duidelijker dat het fotograferen van mensen echt mijn passie is.”

”De foto’s zijn een collectie van verschillende gezichten, kleuren, interacties . Een frisse en actuele blik op het straatleven van de Zeedijk. De expositie voelt ondanks de verscheidenheid aan mensen als een warm geheel. Op de Zeedijk is iedereen welkom, dat zal altijd zo blijven.”

De foto’s zijn te zien bij QuartierPutain, Oudekerksplein 4, 1012 GZ Amsterdam

Foto’s geprint op luster papier, verstevigd op zwart MDF door FotoLabKiekie

GESLOTEN TIJDENS KERSTVAKANTIE

9 december 2019

Wij zijn van 23 december 2019 tot en met 1 januari 2020 gesloten. Team Kiekie wenst jullie fijne feestdagen en een fantastisch...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS