Home » Fotolab » Filmontwikkeling

Filmontwikkeling

Wij ontwikkelen negatieven en dia’s kleinbeeld, middenformaat en 4×5 inch. Daarnaast bieden wij een uitstekende scanservice.

Fuji Frontier Scannner

Jouw negatief/dia wordt door ons professioneel ingescand in jpg en op formaat gemaakt. Hierna worden de scans op jouw meegebrachte media gezet of verstuurd per email met een download-link. Je kunt kiezen uit verschillende paketten: low res, middle res en high res. Bekijk de prijzen hier. 

Films versturen

Je kunt je films ook naar ons versturen, wij ontwikkelen (en scannen) de films, sturen je een download-link voor de files en sturen de negatieven weer terug. Vul aan de onderkant van deze pagina eerst het formulier in, alvorens je de films naar ons toestuurt.

  • De negatieven sturen wij met track and trace weer retour naar je adres. De verzendkosten hiervan zijn € 4,25. Wij rekenen per opdracht € 3,- administratiekosten. De factuur voor de opdracht ontvang je van ons per mail. 

Imacon Flextight Scanner

Tevens bieden wij de Imacon Flextight scanservice. Deze scanner met het virtuele drumscanprincipe behoort tot een van de beste scanners ter wereld. Hij maakt van jouw negatieven/dia’s high end scans met een sublieme detaillering. Wij rekenen € 10,- incl. BTW per scan voor een file tot 120 MB en € 15,- per scan voor een file tot 250 MB. Je kunt de negatieven of dia’s met instructies bij ons op de Jan Evertsenstraat komen inleveren.

Bezoek onze winkel voor hulp en advies!

Prijzen digitaal (PDF downloaden)

FORMULIER VOOR FILMS VERZENDEN

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS