Home » Geen categorie » ‘Here but there’ Fabiola Minda

‘Here but there’ Fabiola Minda

In De Balie zijn in oktober twee nieuwe exposities te zien. Here but there van de in Nederland gevestigde documentair fotografe Fabiola Minda (Equador 1986) laat zien hoe universeel mensen zich gedragen in het tijdperk van technologie. De fotoserie is een weergave van anderhalf jaar reizen in drie continenten en toont de obsessieve behoefte aan verbinding en het delen van ervaringen. Waardoor we verbazingwekkende kleine dingen in het leven missen en niet (meer) weten hoe we echt contact kunnen maken.

Portraits of Land is de titel van de Afrovibes tentoonstelling met nieuwe verhalen over land, geschiedenis en de universele zoektocht naar identiteit. Werken uit onder andere Zuid-Afrika, Kenia en Nederland geven een gevarieerde en persoonlijke interpretatie van diverse kunstenaars over de relatie met hun omgeving, zowel sociaal, politiek als cultureel.

Beide exposities zijn in de openbare ruimtes van De Balie en gratis toegankelijk.

Prints Fabiola Minda by FotoLabKiekie

EYES ON ROBERT – Melkweg Expo

4 juni 2019

EYES ON ROBERT MAPPLETHORPE REINTERPRETED BY CONTEMPORARY PHOTOGRAPHERS ARI VERSLUIS, DAAN COUZIJN, DUSTIN THIERRY, DYLAN VAN VLIET, FERRY VAN DER...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS