Home » EXPO » MOAM X ANDRELON expositie

MOAM X ANDRELON expositie

Sophie van der Perre en MOAM laten zesentwintig powervrouwen stralen.

In haar nieuwe fotoserie ‘laat haar stralen’ portretteert Sophie met haar analoge camera’s zesentwintig sterke vrouwen. Het authentieke en diverse eindresultaat is exclusief te zien in deze pop-up expositie.

Haar staat centraal
MOAM selecteerde, samen met Sophie van der Perre, zesentwintig Nederlandse powervrouwen waarbij diversiteit, kracht en authenticiteit centraal staan. De vrouwen zijn op hun mooist en persoonlijk geportretteerd. Naast de portretten vertellen alle vrouwen ook persoonlijke verhalen over hun onzekerheden, ‘good-hair-days’ en geluksmomenten.

Van gekroonde vrouwen als zesvoudig kickboks-kampioen Denise Kielholtz tot Curvy Supermodel winnares Isadee Jansen tot ongekroonde mode-koninginnen Liesbeth in ’t Hout, Caroline Krouwels en Puck Kemmink. Daarnaast portretteerde Sophie ook influencer-pioniers als Stephanie Broek, Hodan Yusuf en Celeste Vignois. Maar ook Amsterdamse it-girls als Jinan Vyent en Justine Cornelissen en operazangeres Nina van Essen liet Sophie stralen.

Exclusieve opening
De expositie wordt op donderdag 28 juni exclusief geopend voor genodigden en pers. Onder het genot van een hapje en drankje zijn de portretten te bewonderen in 5&33 Gallery in Amsterdam. De portretserie, mede mogelijk gemaakt door Andrélon, is tot en met 5 juli vrij toegankelijk voor publiek.

This exhibition is powered by: MOAM, Andrélon, Warsteiner, BOS Ice Tea, Our/Amsterdam Vodka, FotoLab Kiekie and Vitamin Well.

Expositie RESTRUCTURE door Rein Kooyman

14 februari 2019

''Met trots kondig ik mijn tweede solo show aan ‘’RESTRUCTURE’’, te zien tussen 21 en 28 februari bij Indebt Studio in Amsterdam. Ik heb de...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS