Home » Geen categorie » MOAM x Paradiso

MOAM x Paradiso

Thursday 13 September in Paradiso

Doors open 17:00, Start 17:00

Paradiso opent op donderdag 13 september 24 uur lang haar deuren voor MOAM. Dit jaar bestaat Paradiso 50 jaar en dat is het startpunt voor de multidisciplinaire expositie, lezingen én een feest van MOAM. Vijfentwintig jonge kunstenaars tonen hun werk naar aanleiding van de concerten, de geschiedenis en de hoogtepunten van de iconische poptempel. Kunst, verdieping en creativiteit over sex, drugs & rock ’n roll anno 2018!

De authentieke geschiedenis van Paradiso staat centraal op donderdag 13 september. Het Amsterdamse podium vormt al een halve eeuw het podium voor jong talent, creatieve expressie, debat en experiment. Stichting MOAM draagt het podium van Paradiso letterlijk over aan de 25 jonge talenten; in volledige creatieve vrijheid maken zij kunst geïnspireerd op Paradiso in de breedste zin van het woord. Deze diverse en unieke werken worden 24 uur lang tentoongesteld door het gehele gebouw; van het iconische balkon tot de entree en van de ruige kelder tot het legendarische podium; overal kunst.

Daarnaast host MOAM in samenwerking met MTV verschillende talks over muziek, jeugdcultuur, seks en Amsterdam. Na de expositie viert MOAM dit jubileum met iedereen met een feest; seks, drugs & rock ’n roll anno 2018.

Zowel Paradiso als MOAM bieden jong talent een podium. De twee bundelen eenmalig hun krachten voor een event waarbij creativiteit, diversiteit en seks samen komen.

In samenwerking met

Bobbine Berden
Esmée van den Akker
Bastiaan van Benthem
Babette Bervoets
Daphne Bleeker
Sander Coers
Ingrid Davids
Marlous Dirks
Janneke Donker
Sandra Golub
Frenske Jansen
Laura Laasik
Leroy
Jasmijn Muskens
Judith Pool
Mirre Yayla Seur
Marielin Simons
Tony Ta
Safira Taylor
Tereza Teluchkova
Marieke Teunissen
Simon Uyterlinde
Ingrid Verweijen
Willem Warrink
Domas Anne van Wijk

Helping Hands for Orange Babies

19 april 2019

233.000 euro bij elkaar opgehaald tijdens het event voor Stichting Orange Babies Helping Hands for Orange Babies organiseerde een onvergetelijke...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS