Home » Geen categorie » ONE DAY GALLERY by DON

ONE DAY GALLERY by DON

Stichting DON opent One day gallery voor aandacht diabetes type 1 op Wereld Diabetes Dag

Diabetes type 1 is een onzichtbare ziekte. Aan de buitenkant is niet te zien dat iemand lijdt aan deze auto-immuunziekte. Fotografie is als middel bijzonder geschikt om deze onzichtbare ziekte te ondersteunen. Het verhaal achter een kunstwerk is immers ook onzichtbaar! In kunstfotografie vult het verhaal het beeld aan en brengt verdieping.

Stichting DON is opgericht met een heel duidelijk doel; diabetes type 1 genezen. Hierbij is wetenschappelijk onderzoek essentieel.  Om elk jaar nieuw onderzoek te kunnen starten hebben we steun nodig. We zijn ontzettend blij dat verschillende fotografen stichting DON een warm hart toedragen door hun werk ter beschikking te stellen.

One day gallery belooft een bijzondere foto-expositie te worden. Denk aan: een spectaculaire opening, unieke fotokunstwerken, gallery talks, walking dinner, DJ & jazzy sounds. En bovenal, de opbrengst komt ten goede aan onderzoek naar genezing van diabetes type 1.

De fotokunst wordt online via www.onedaygallery.nl en op 14 november verkocht. ’s Avonds is de One day gallery geopend voor genodigden. De opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van diabetes type 1.

Niet in de gelegenheid om de One day gallery te bezoeken maar wil je toch een bijdrage leveren aan de strijd tegen diabetes type 1? Ga dan naar de website www.stichtingdon.nl/word-donateur.

Prints by FotoLabKiekie

PERANAKAN door Kevin Kwee

19 augustus 2019

POP-UPEXPOSITIE 15 AUGUSTUS Op 15 augustus was de Pop Up expositie tijdens het Middagprogramma van de Nationale Herdenking in Den Haag te...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS