Home » EXPO » State of Fashion

State of Fashion

State of Fashion is nog geen dag oud en nu al lopen er enthousiaste bezoekers door de Melkfabriek in Arnhem. Zij prijzen vooral het thema dat aan het mode-evenement hangt: hoe wordt mode gemaakt en hoe kan dat duurzamer?

State of Fashion richt zich volledig op duurzame mode. Zeven weken lang is de tentoonstelling Searching for the new luxury te zien in De Melkfabriek. De oude fabriek vormt het decor voor een vijftigtal innovatieve projecten die de modewereld beogen te veranderen. Ook zijn er rondleidingen, debatavonden en kledingruilbeurzen.

Grote modenamen bij State of Fashion

Grote namen uit de wereld van de mode laten zien hoe zij eerlijker, schoner, duurzamer en toch luxueus willen gaan werken. Iconen als Vivienne Westwood, Stella McCartney, Iris van Herpen en Osklen werken mee aan het internationale mode-evenement.

Barbera Wolfensberger, directeur-generaal Cultuur en Media bij het ministerie, gaf namens minister Ingrid van Engelshoven het startschot voor het internationale evenement. In haar speech kondigde zij de start van een actieprogramma aan om de Nederlandse modesector te laten innoveren en duurzaam te maken.

FotoLabKiekie maakte de prints vanAnneke Hymmenvoor State of Fashion

Meer info over het event vind je hier!

Orange Babies diner Adrian Kuipers

15 oktober 2018

About the photo 'Reach Out': This is Emelia from Seko Village in the outskirts of Lusaka, Zambia. Emelia wants to become a doctor, so she can reach...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS