Home » Geen categorie » Print medewerk(st)er gezocht ter vervanging zwangerschapsverlof

Print medewerk(st)er gezocht ter vervanging zwangerschapsverlof

Wij zijn op zoek naar een allround print en Fine Art medewerk(st)er voor een in eerste instantie tijdelijke functie van 6 maanden ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Bij wederzijdse tevredenheid kan het zijn voor een vaste aanstelling. Ben je gek op fotografie, is photoshop voor jou een eitje en kun jij je verplaatsen in onze klanten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken om ons team te komen versterken!

FotoLabKiekie is een modern en vooruitstrevend fotolab waar de klant centraal staat. Samen met de klant streven wij naar perfectie en staan wij klaar met raad en daad. Wij werken met de beste apparatuur en ons team is kundig, elk in hun specifieke vakgebied.

Wij zoeken iemand die voor een periode van 6 maanden, (minimaal) drie dagen in de week inzetbaar is om ons te ondersteunen met de printopdrachten. Eind vorig jaar hebben wij geïnvesteerd in maar liefst drie nieuwe printers, de Epson SureColor P10000 & P20000. Hiermee zul je deze periode veelvuldig gaan werken. We leren je alles over het printen, maar het is wel fijn als je al (enige) ervaring hebt met (thuis) printen. Deze job vraagt flexibiliteit, kennis van Photoshop, kennis van printen en de juiste communicatieve vaardigheden om de klanten op een prettige manier te woord te staan en te adviseren.

Wij vragen

  • Kennis en ervaring met printen (thuis) (met Epson printers is een pré)
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring op het gebied van fotografie
  • Goede beheersing van Photoshop (kleur bewerken, aanpassen).
  • Je kunt goed omgaan met deadlines, bent flexibel en stressbestendig
  • Beschikbaar van 25-02-’19 tot in ieder geval 02-09-’19, drie dagen per week

Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende functie binnen één van de beste fotolabs van Amsterdam. Je werkt in een team met enthousiaste medewerkers met een gemeenschappelijke passie voor fotografie. Er is volop ruimte voor creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke personeelskorting op ons assortiment.

Ons bedrijf

FotoLabKiekie is een fotolab in Amsterdam die op het gebied van printen en finishen naar ultieme kwaliteit streeft. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met vaak al jarenlange ervaring in op het gebied van fotografie. Wij zijn dol op fotografie en delen graag onze passie met anderen.

Kom jij ons team versterken?

Stuur een sollicitatiebrief en CV naar amsterdam@fotolabkiekie.com met als onderwerp ‘VACATURE’
Graag duidelijk vermelden wat je ervaring is op het gebied van (thuis) printen en beeldbewerking

Expositie RESTRUCTURE door Rein Kooyman

21 januari 2019

''Met trots kondig ik mijn tweede solo show aan ‘’RESTRUCTURE’’, te zien tussen 21 en 28 februari bij Indebt Studio in Amsterdam. Ik heb de...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS