Home » Geen categorie » Buy My Darlings – The Naked Edition

Buy My Darlings – The Naked Edition

Op zondag 27 juni vindt de tweede editie van de eendaagse, gratis fotomarkt Buy My Darlings plaats, waar veertig fotografen hun darlings: originele prints, foto’s in editie en fotoboeken, rechtstreeks aan het publiek verkopen.

Lana Prins

Buy My Darlings
© Lana Prins

Buy my Darlings wordt na een succescvolle eerste editie voor de tweede keer georganiseerd door fotografen Martijn van de Griendt en Tara Fallaux. Na een lange coronaperiode is er bij mensen behoefte aan kunst, cultuur, fotografie en aan elkaar ontmoeten. Er is meer huidhonger dan ooit en daarom deze keer een Naked Edition.
Met werk van fotografen als: Paul Bellaart, Maria Dabrowski, Jasmijn Duterloo, Eric van den Elsen, Tara Fallaux, Marc Faasse, Jet van Gaal, Martijn van de Griendt, Marc de Groot, Femke Anne Kamphuis, Maarten Kools, Christian van der Kooy, Anneloes Pabbruwee, Lana Prins, Femke Reijerman, Niels Stomps, Cornelie Tollens, Cissie van der Ven, Kaj Venhuizen, Dylan van Vliete en Prins de Vos en nog meer!

27 juni, 11-18 uur
NDSM Fuse
NDSM-plein 29, Amsterdam
Instagram: @buymydarlings

Unseen Photo Fair

18 september 2021

Ook dit jaar was FotoLabKiekie druk bezig met de voorbereidingen van Unseen Photo Fair. Voor verschillende galleries uit binnen- en buitenland...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS