Home » Geen categorie » Canon Student Development Programme 2021

Canon Student Development Programme 2021

Canon Europe kondigt de vijfde editie van de Canon Student Development Programme aan. Van 1 tot en met 4 september 2021 biedt Canon 250 studenten uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan een op maat gemaakt educatief programma. Deze is zo ontworpen om de vaardigheden van deelnemende studenten op het gebied van visual storytelling te verbeteren en hun carrière verder te ontwikkelen.

Het programma
Dit jaar is duidelijker dan ooit hoe belangrijk fotografie is en hoe belangrijk het is om aankomende topfotografen te ondersteunen. Fotografie heeft het bijzondere vermogen om de perceptie van de wereld vorm te geven, verhalen te vertellen en geschiedenis te schrijven. Deze tweede, digitale editie van het Canon Student Development Programme biedt deelnemers de mogelijkheid om hun portfolio te laten beoordelen door een aantal van de meest invloedrijke namen in de fotowereld. Dit alles om hen te helpen zich te ontplooien tot young professional.

Mentor
Elke deelnemende student krijgt tijdens de zomer een mentor toegewezen die hem of haar één-op-één voorbereidt voordat de individuele portfolio’s in september tijdens een groepssessie worden beoordeeld. Dit jaar wordt de coaching verzorgd door een aantal van ’s werelds meest gerenommeerde professionals, waaronder Canon Ambassadors zoals beeldend kunstenares Laura El-Tantawy en tweevoudig Pulitzer Prize-winnend fotojournalist Muhammed Muheisen. Naast deze portfoliobeoordelingen omvat het programma ook een reeks inspirerende digitale lezingen door wereldberoemde deskundigen, waaronder fotografen, beeldredacteuren en uitgevers. Zij zullen praktische adviezen geven en hun gedachten en perspectieven op trends en ontwikkelingen in de sector delen.

Aanmelden
Aanmelden voor de Student Development Programme 2021 kan via www.canon.nl.
Hier vind je ook alle informatie over de de Student Development Programme 2021.

Inschrijven kan tot en met 9 juni.

Aanmelden voor de Student Development Programme 2021 kan via www.canon.nl.

Hier vind je ook alle informatie over de de Student Development Programme 2021.

https://www.canon.nl/student-development-programme/

Inschrijven kan dus tot en met 9 juni.

Vacature Print Specialist

10 mei 2021

FotoLabKiekie is per direct op zoek naar een nieuwe collega op het gebied van het voorbereiden en vervaardigen van (fine art) prints. Ben je dol op...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS