Home » Expositie » Bartie Pouw ZIMIHC theater Wittevrouwen

Bartie Pouw ZIMIHC theater Wittevrouwen

Van 4 maart tot en met 30 april zijn twee exposities van fotografe Bartie Pouw in ons gebouw te bewonderen. Ook van buiten zijn een aantal stukken in de ramen van onze zaal te zien.
‘Over de tijd die verstrijkt en de liefde die blijft; Mi Dushi Kòrsou’

Documentaire fotoserie –  zwart-wit – kleinbeeld – analoog werk In mei 1997 reisde Bartie samen met goede vriendin en jaargenoot Hester Jonkhout af naar Curaçao om haar derdejaars foto-opdracht voor de Nederlandse Filmacademie te maken. Dit resulteerde in een documentaire fotoserie die de vele kanten van dit prachtige eiland belicht. In deze expositie is slechts een kleine selectie van de foto’s te zien. Deze expositie draagt Bartie op aan haar vader Hans Pouw en aan Hesters moeder Maia da Silva, beiden helaas ‘In very very sweet loving memory’.

‘In dit licht’ iPhone fotografie – digitaal’

Door de buurt, door de stad, de natuur, door Nederland en door andere landen. Het licht raakt mijn oog en dan weet ik dat ik een foto wil maken.’ Bartie legt de schoonheid van het moment vast. Landschappen van natuur – of grootstedelijk gebied, mensen en dieren, het licht komt waar het gaan kan. Zelfs op de meest stormachtige, donkerste dag is er licht.

Prints en baklijsten by FotoLabKiekie

 

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS