Home » Expositie » BOGOTÁ Art | Expositie | 24 t/m 26 september | 12:00-17:00 uur

BOGOTÁ Art | Expositie | 24 t/m 26 september | 12:00-17:00 uur

BOGOTÁ ART is de jaarlijks terugkerende gezamenlijke expositie van de beeldend kunstenaars van Broedplaats BOGOTÁ. De expositie dient als visitekaartje voor de broedplaats die de ambitie heeft om uit te groeien tot het best bewaarde creatieve geheim van de Metropoolregio Amsterdam. BOGOTÁ ART laat een contrasterende, verrassende mix zien van recent werk. Kunst van pas afgestudeerden en pensionado’s, gelauwerden en aanstormende talenten, die – verenigd door wat ze het liefste doen – hier hun plek koesteren om ideeën tot leven te brengen én te tonen aan het publiek.

Adres: Haarlemmerstraatweg 79 | Halfweg

FAMME AVANT GARDE

Fotografie

Formaat: 31,5 cm x 31,5 cm

Materiaal: Hahnemühle Photo Rag PEARL, in houten baklijst

Jaar: 2021

Fotograaf – Joyce Goverde

Joyce is portret en documentair fotograaf en maakt – als visualstoryteller – authentiek beeld voor diverse mensen en organisaties. Het is haar missie om verhalen met maatschappelijke meerwaarde in beeld te brengen: vertellingen die raken, inspireren en motiveren. Joyce onderneemt (inter)nationaal én lokaal. In de culturele branche fotografeert ze o.a. portretten voor artiesten en heeft zegewerkt voor uiteenlopende grote events, festivals en culturele organisaties. Ook levert ze als social impact ondernemer een actieve bijdrage aan het sociaal maatschappelijk klimaat inhaar eigen stad Haarlem.

Kunstwerk – Famme Avant Garde

Een fotografisch experiment: een voor de buitenwereld niet zichtbare transformatie waarbij de studio deuren sluiten en het avant-gardistisch karakter van een toegewijde, vrouwelijke producer in beeld gebracht wordt. Zelfstandig, excentriek en krachtig.

Samenwerking

Deze kunstwerken zijn het resultaat van een échte Bogota samenwerking: ontstaan tussen artiest PYN en fotograaf Joyce Goverde.
https://pynmusic.com

https://www.joycegoverde.com

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

 

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS