Home » Expositie » Dutch Drugs Stories

Dutch Drugs Stories

Poppi: Drugs Museum Amsterdam ontsluit een uniek fotoarchief voor het grote publiek. Foto’s van prijswinnende fotografen laten je de Nederlandse drugsscene op rauwe en ontroerende wijze zien. De Amsterdamse straatscene uit de jaren ’90 ontmoet de druggebruiker van nu. Wat kunnen zij leren van elkaar?
Een volle maand lang staat het Vrijpaleis in het teken van debatten, filmscreenings en thema-avonden over drugs. Live rondleidingen worden verzorgd door mensen die de straat van dichtbij hebben meegemaakt.
Dompel je onder in deze dynamische expo. Neem de digitale tour over de Wallen en maak een reis door de tijd vanaf de jaren tachtig. Ontmoet Meis, die in de jaren negentig haar geld verdiende door te tippelen om haar heroïne te bekostigen. De prijswinnende fotoserie werd nooit eerder vertoond, en is voor het eerst te zien tijdens Dutch Drugs Stories.
Ga in gesprek met gebruikers en luister naar testimonials. Laat je verassen door het vakantiealbum van verslavingsarts Andre Havas. Hij nam zijn heroïnegebruikende cliënten mee naar Oostenrijk, wat voor hilarische taferelen zorgde. Zijn fotoalbum bestaande uit de originele dia’s van de unieke vakantie worden geëxposeerd op deze expo.
Maak een reis door onze korte maar intense drugsgeschiedenis en kom naar de eerste Poppi expo: Dutch Drugs Stories.
Prints by FotoLabKiekie

Het Vrijpaleis

Paleisstraat 107, Amsterdam

https://poppi.amsterdam/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Normale kaarten 12,50 euro, combi-tickets tussen de 15 en 25 euro (oa combi-ticket met Amsterdam Underground of met een digitale tour door de stad, maar ook voor thema-avonden).

Meer informatie

Op onze landingspagina staat een agenda met de avondprogrammering. Reservering verplicht ivm richtlijnen RIVM (bij bestellen tickets kan je eenvoudig een dag en tijdslot kiezen). De hele tentoonstelling is Corona-proof.

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS