Home » Expositie » Lancering Apituley & De Schepper Photo Magazine

Lancering Apituley & De Schepper Photo Magazine

Apituley & De Schepper photo collective lanceerde afgelopen weekend (9 en 10 november 2019) de eerste editie van A&DS photo magazine!

> Lancering Apituley & De Schepper Photo Magazine<

A&DS photo magazine is een jaarlijkse exclusieve uitgave van 500 handgenummerde boeken met prachtige fotoseries rondom één centraal thema. Gemaakt door een sterke line-up van internationale fotografen. Het thema van deze eerste editie is: ‘In goede aarde vallen’.

Fotografen Charlotte Apituley en Marijke De Schepper bundelden ruim een jaar geleden hun krachten in Apituley & De Schepper photo collective. Een eigen fotomagazine uitbrengen was een droom van beide fotografen.

“In een online tijdperk een print magazine uitbrengen heeft iets rebels. We hadden beiden het gevoel dat we de digitale snelheid uit het vak wilden halen. We zijn er van overtuigd dat mooie fotografie en sterke visuele verhalen nog steeds inkt en papier nodig hebben zodat ze je in alle rust mee kunnen voeren naar een andere (innerlijke) wereld of ze je kunnen raken met een indringend verhaal.”

Het boek is verkrijgbaar via: https://www.apituleydeschepper.com/shop/adsphotomag 

Fine art prints in baklijsten tijdens de opening door FotoLabKiekie

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

 

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS