Home » Expositie » Sanne Nadine Hes in &C Pop Up store van Chantal Janzen

Sanne Nadine Hes in &C Pop Up store van Chantal Janzen

Chantal Janzen wil beginnend talent in de kunst- en cultuursector een helpende hand bieden. Daarom lanceerde ze woensdagmiddag de &C talent foundation in Lil’ Amsterdam, in de Amstelpassage op Amsterdam Centraal. De allereerste actie van de foundation is het openen van een pop-up store. Talent Sanne Nadine Hes exposeert daar met haar werk.

Talent
Sinds Chantal Janzen haar mediamerk &C in 2017 oprichtte, is talent een speerpunt. Inmiddels is de wens om talent verder te helpen zo groot geworden dat het tijd is voor de volgende stap: de &C talent foundation. Chantal: ‘Uiteindelijk gaat het erom dat iemand je ziet, in je gelooft en een helpende hand biedt. Soms is een sinaasappelkistje neerzetten al genoeg, soms vraagt het om een steigerhouten verhoging.’

&C talent store

Woensdagmiddag opende de &C talent foundation een pop-up store op Amsterdam Centraal om talent daadwerkelijk zichtbaar te maken. In Lil’ Amsterdam, in de Amstelpassage, is gedurende drie maanden werk te koop dat is gemaakt door verschillende, door &C gecureerde talenten. Het assortiment wisselt maandelijks, waardoor steeds nieuw talent een kans krijgt.

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

 

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS