Home » Expositie » Visages de Madagascar

Visages de Madagascar

‘’Madagaskar, de kroon op de moeder van alle continenten. We zijn in een staat van verbazing over het eiland gereden. De eindeloos afwisselende gezichten hadden één ding gemeen. Ze waren een open uitnodiging zonder haast of verwachting.’’ Fotografen duo, Olga van de Ven en Joost Esser.

Foto expositie voor een goed doel

Overladen met positieve energie van hun reis door Madagaskar zijn fotografen duo Olga van de Ven en Joost Esser op zoek gegaan naar een manier om deze terug te geven. Op 17 maart vindt daarom de opening plaats van de foto expositie Visages de Madagascar in the White Door Studio in Amsterdam. De winst van de volledige serie, die in een beperkte oplage wordt geprint, wordt gedoneerd aan Stichting Madalief. Stichting Madalief is een non-profit organisatie, opgezet door de Nederlandse dame Remi Doomernik, met als doel om de kansarmste kinderen in Madagaskar een betere toekomst te bieden.

#bettertogether

Om een zo groot mogelijk bedrag te kunnen doneren aan Stichting Madalief is er een
samenwerking tot stand gekomen met een aantal prachtige partners. Hierdoor kunnen de
foto’s tegen een scherpe prijs aan het publiek worden verkocht. Zo werkt het fotografen duo samen met de befaamde drieluik in de fotografie wereld: FotoLabKiekie, Lex Lijstenmakerij en Bootsma Technologies. FotoLabKiekie is het vaste thuishonk voor veel fotografen als het gaat om het verkrijgen van de mooiste prints en Lex Lijstenmakerij is de vaste lijstenmaker van o.a. het Rijksmuseum. Andere partners die de expositie mede tot een succes maken zijn The White Door Studio, Marie Stella Maris, Yaya Kombucha en Asahi bier.

Algemene info

Te bekijken tot en met woensdag 20 maart
14:00 – 18:00
The White Door Studio
Visseringstraat 39H
Amsterdam

Visages de Madagascar

Een fotoserie over het gezicht van een continent verteld door een eiland

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS