Home » Geen categorie » Expositie FOLLOW ’21 in Iso Amsterdam

Expositie FOLLOW ’21 in Iso Amsterdam

Van donderdag 2 t/m zondag 5 december is de tentoonstelling van FOLLOW ’21, met nieuw werk van Alma Kim en Nkeiru Ofor, te zien in ISO amsterdam.

FOLLOW is een coachingstraject voor beginnende fotografen in Nederland, opgezet door Fotolab Kiekie en Melkweg Expo. Professionele fotografen met een ambitieus plan voor een fotografieproject dat de huidige samenleving vastlegt, worden uitgenodigd om in te sturen. Zes maanden lang worden ze begeleid door FOLLOW coaches Fleurie Kloostra (Melkweg Expo), Denise Woerdman (Fotolab Kiekie) en professionele fotografie experts zoals o.a. Underpromise Agency. De twee geselecteerde fotografen voor Follow ’21 zijn Alma Kim en Nkeiru Ofor.

Beide fotografen gebruiken stilstaande en bewegende beelden als hulpmiddelen bij het verkennen van hun eigen culturele identiteit, evenals de identiteit van degenen die door hen worden geportretteerd. De centrale vraag in beide projecten is hoe je verbonden blijft met je eigen wortels en cultureel erfgoed, terwijl je probeert te wortelen op nieuwe grond.

FOLLOW ’21 wordt mogelijk gemaakt met steun van het Mondriaan Fonds en het Pictoright Fonds.

Interacting with Nature

24 januari 2022

LAATSTE WEEK INZENDEN 'Interacting with Nature'🌎 ' '‘Ik benader natuurfotografie vooral ook als kunstvorm. Voor mij is belangrijk hoe de...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

 

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS