Home » Geen categorie » From the archives X Corné van der Stelt

From the archives X Corné van der Stelt

In onze wekelijkse serie From The Archives vertelt een fotograaf het achtergrond verhaal van zijn of haar favoriete foto. Deze week: Corné van der Stelt

“Ik word als fotograaf niet heel gelukkig van even snel een foto maken en moest het daarom anders aanpakken.”

“Voor Quest kreeg ik de opdracht Rico Verhoeven te fotograferen voor mijn vaste rubriek Masterclass. Omdat Rico trainde voor zijn gevecht met Badr Hari was het heel lastig om een afspraak te maken voor een uitgebreide shoot. Ik word als fotograaf niet heel gelukkig van even snel een foto maken en moest het daarom anders aanpakken. Het beeld al maken maar zonder Rico.

Ik wilde afwijken van het geijkte beeld van een kickbokser. Quest is voor jong en oud en daarom wilde ik niet de agressie van de sport laten zien. Rico Verhoeven is in mijn ogen ‘The good guy’, een ambassadeur voor de sport, een inspirator, een held. Een Action Hero! Een plank, coole props en een Incredibles pop als stand-in. Rico hoefde niet zoveel meer te doen, het beeld was al bepaalt. Alles kwam samen en het werkte perfect. Dit is wat ik graag doe!”

KIEKIE no.31 The Storytelling Issue

22 januari 2021

VOORWOORD KIEKIE no.31 Denise Woerdman ''Voor jullie ligt Kiekie no. 31 met het thema Storytelling. Naar mijn mening belangrijker dan ooit in...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS