Home » Geen categorie » From the archives X Valentina Vos

From the archives X Valentina Vos

In onze wekelijkse serie From The Archives vertelt een fotograaf het achtergrond verhaal van zijn of haar favoriete foto. Deze week: Valentina Vos, mode en portretfotograaf.

“Ik deed gewoon 100% wat ik wilde. Dat voelde als een belangrijk omslagpunt in mijn carrière.”

“Dit beeld heb ik in 2013 geschoten. Mijn carrière kwam maar niet op gang en ik raakte steeds meer gefrustreerd en onzeker. Samen met stylist Amber Myhre Bosch bedachten we het concept voor deze shoot en verzamelden een team. Deze foto is onderdeel van de eerste shoot waarbij ik me niet meer druk maakte of het in de smaak zou vallen bij mensen en of ik er klussen door zou krijgen.  Ik deed gewoon 100% wat ik wilde. Dat voelde als een belangrijk omslagpunt in mijn carrière. Het beeld past nog steeds goed bij mijn huidige stijl en ik zie het vaak op pinterest voorbij komen. Dat blijf ik een eer vinden!”

From the archives X Elmer de Haas

8 juli 2020

In onze wekelijkse serie From The Archives vertelt een fotograaf het achtergrond verhaal van zijn of haar favoriete foto. Deze week: Elmer de...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS