Home » Geen categorie » IDFA 2019 DOCLAB: EXHIBITION

IDFA 2019 DOCLAB: EXHIBITION

Tijd open 11:00 – 21:00 t/m 1 dec
Entree gratis, voor sommige projecten en voor de dagelijkse rondleiding moet je op locatie reserveren.

Speel, ontdek en beleef meer dan dertig immersieve kunstwerken, VR-installaties en AI-experimenten in de jaarlijkse DocLab Exhibition.

Welke invloed heeft technologie op hoe we de werkelijkheid waarnemen? Hoe vormt het onze lichamen en de plekken waar we ons bevinden? Hoe verandert het menselijk gedrag of de manier waarop we verhalen vertellen? Als onderdeel van het themaprogramma Domesticating Reality onderzoekt de DocLab Exhibition dit jaar de aard van de fysieke ruimte in het computertijdperk.

Er zijn dit jaar meer dan dertig immersieve kunstwerken, virtualreality-ervaringen en AI-experimenten te zien op in de Tolhuistuin. Met nieuw werk van Vincent Morisset, Sanne De Wilde, Ali Eslami, Tabitha Rezaire, Hsin-Chien Huang, Moniker en een serie videoinstallaties van Forensic Architecture als onderdeel van IDFA’s focusprogramma It Still Hurts. Bezoek ook het immersieve theaterexperiment Artificial: Room One by Ontroerend Goed (alleen van 23 tot en met 27 november) en de betoverende audiotour Only Expansion van Duncan Speakman.

DocLab wordt mede mogelijk gemaakt door
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, CLICKNL, Nederlands Filmfonds, Mondriaan Fonds, ARTE, Vlaams Audiovisueel Fonds en Stichting MIAP.
Research Collaborations: MIT Open Documentary Lab, Beeld en Geluid, POPKRAFT, CreativeXR, Diversion cinema, The Immersive Storytelling Studio (National Theatre) en Het Nieuwe Instituut.

Locatie
IDFA DocLab: Exhibition in de Tolhuistuin vindt plaats in het Paviljoen van de Tolhuistuin. Het navigatieaders van het Paviljoen is IJpromenade 2.

Kiekie Art: fotokunst van toptalent aan jouw muur

26 maart 2020

Als gevolg van overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus, zitten veel bedrijven en zzp’ers in zwaar weer. Maar uit nood worden de...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS