Home » Geen categorie » KIEKIE no.31 The Storytelling Issue

KIEKIE no.31 The Storytelling Issue

VOORWOORD KIEKIE no.31 Denise Woerdman
”Voor jullie ligt Kiekie no. 31 met het thema Storytelling. Naar mijn mening belangrijker dan ooit in deze bizarre tijd. Als mens gaan we soms op zoek naar verbanden tussen alles wat we om ons heen zien gebeuren. Naar wat kan helpen of wat deze tijd ons kan leren om je  staande te houden in deze periode van onzekerheid. Er wordt door de overheid steeds gevraagd naar elkaar om te kijken, maar wat weten we nou eigenlijk van elkaar?In Kiekie no.31 lees je verhalen van bevlogen fotografen die zich hebben vastgebeten in een voor hen belangrijk onderwerp. Hele verschillende verhalen, maar met als gemene deler de interesse en het echt willen luisteren naar anderen.

In deze uitgave hebben we het ook over het produceren en ontwikkelen van een fotoboek. Over de samenwerkingen en wat daar allemaal bij komt kijken. Fotograaf Rob Severein geeft je daar op pagina 46 allerlei tips en tricks over.

Ik hoop dat je net zoals ik wat opsteekt van de verhalen in deze uitgave en hoe belangrijk het is om inderdaad wat meer naar elkaar te luisteren:)”

Liefs,

Denise

COVER Kiekie no.31 Judith Quax
Judith Quax reisde in 2014 samen met haar vierjarige Nederlands-Senegalese zoon Noah in een oude Mercedes naar Dakar. Onderweg logeren ze bij familie en vrienden én ontmoeten ze andere Senegalese migranten. Moeder en zoon filmen elkaar en laten zich filmen door de mensen die ze onderweg ontmoeten. In de auto monteert Quax een camera waarmee ze de hele weg van Amsterdam naar Dakar vastlegt. In deze film richt zij zich op de verbinding tussen Europa en Afrika. Ze neemt de verhalen mee, maar ook letterlijk bagage, foto’s en videomateriaal voor families op beide continenten.
Voor een abonnement op Kiekie kijk je hier

Dániel Szalai – Novogen

5 maart 2021

A Photographic Work about the Chickens Saving our Lives Dániel Szalai's project Novogen turns a spotlight on the invisible workers of big pharma...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS