Home » Geen categorie » KIEKIE no 33 The (Dis) connected Issue

KIEKIE no 33 The (Dis) connected Issue

 ”Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, kunnen geven en ontvangen zonder oordeel en steun en kracht ontlenen aan de relatie.”

Brené Brown is een onderzoekshoogleraar maatschappelijk werk aan de University of Houston in de Amerikaanse staat Texas en kwam tot deze definitie over de betekenis van verbinding. 
Tijdens deze Corona crisis zijn we scherper gaan zien hoe belangrijk toevallige ontmoetingen en informele contacten zijn. Een besef dat connectie niet altijd vanzelfsprekend is. Mijn doel met deze uitgave is om de verbinding te maken tussen de makers, de verhalen en de lezer. Je leest hoe Wouter Zaalberg zich vastbijt in een onderwerp en na twee jaar heen en weer reizen, met een rugtas vol beeld en gesprekken met bewoners, een prachtige expositie neerzet waar ik met veel plezier aan meegeholpen heb. Maar ook de zoektocht van Caroline Kist, een visuele zoektocht naar de intergenerationele effecten van een vroege jeugd in een Japans interneringskamp in voormalig Nederlands-Indië is een verhaal geworden waarin we zien hoeveel invloed een bepaalde verbinding heeft op de mens. 
Laten we ervoor zorgen dat we de connectie met elkaar nooit uit het oog verliezen, zeker niet in deze tijden. 
Ik wens iedereen een decembermaand vol warmte en liefde toe!
Liefs,
Denise

Bestel hier Kiekie krant, je ontvangt dan Kiekie tegen verzendkosten op de mat 🙂

Interacting with Nature

24 januari 2022

LAATSTE WEEK INZENDEN 'Interacting with Nature'🌎 ' '‘Ik benader natuurfotografie vooral ook als kunstvorm. Voor mij is belangrijk hoe de...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

 

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS