Home » Geen categorie » Nieuwe papiersoorten Hahnemuhle: bamboe, hennep en agave

Nieuwe papiersoorten Hahnemuhle: bamboe, hennep en agave

The Natural Line heeft een speciale plaats in de Hahnemühle Digital FineArt-collectie. Het richt zich op FineArt inkjetpapier gemaakt van unieke grondstoffen: bamboe, hennep en agave. De planten die de cellulose leveren, hebben minimaal onderhoud nodig, groeien snel en hebben geen pesticiden nodig. Hun snelle groei betekent dat meer cellulose kan worden geproduceerd op hetzelfde akkerland dan met andere grondstoffen. Ook hebben ze veel minder water nodig, wat helpt om het milieu te beschermen.

Het nieuwe FineArt inkjetpapier van de Natural Line is de volgende stap in het voortdurende streven naar duurzaamheid en zorgvuldig gebruik van de middelen van Hahnemuhle.

De Natural Line vult de Digital FineArt-collectie aan met speciaal fine-art inkjetpapier gemaakt van unieke grondstoffen en ondersteunt milieuprojecten van het Green Rooster-initiatief op regionaal en internationaal niveau.

Wil je weten op welk papier jouw bestand het mooist tot zijn recht komt? Verstuur je bestand(en) per Wetransfer om door ons geadviseerd te worden over papierkeuze en finishing mogelijkheden:

Of maak een afspraak om een voorbeeld van het certificaat te bekijken en om de verschillende papiersoorten te testen.

Kiekie Art: fotokunst van toptalent aan jouw muur

26 maart 2020

Als gevolg van overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus, zitten veel bedrijven en zzp’ers in zwaar weer. Maar uit nood worden de...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS