Home » Geen categorie » Nieuwe portretten van Koos Breukel in DeLaMar

Nieuwe portretten van Koos Breukel in DeLaMar

Vandaag zijn de 12 nieuwe portretten van artiesten, gemaakt door Koos Breukel, onthuld in het DeLaMar in het bijzijn van o.a Koos Breukel, Joop en Janine van den Ende.

In de permanente fotogalerij in het theater hangen portretten van o.a. Brigitte Heitzer, Freek Bartels, Danique Graanoogst en Jonathan Demoor, allen gefotografeerd door Koos Breukel. Maar liefst 105 nu in totaal.

Net zoals de 93 bestaande portretten uit de galerij zijn op de 12 nieuwe foto’s acteurs of creatives te zien die voor een langere tijd met een voorstelling in DeLaMar hebben gestaan of zullen staan. Acteurs Marlijn Weerdenburg, Brigitte Heitzer, Freek Bartels, Danique Graanoogst en Jonathan Demoor zijn geportretteerd vanwege de koninklijke musical Diana & Zonen. Tevens zijn vanwege hun hele oeuvre tot nu toe, regisseur Frank van Laecke, componist Jeroen Sleijfer en kostuumontwerper Yan Tax gefotografeerd. Ook actrice Willemijn Verkaik (Come from away), zangeres Ellen ten Damme (Barock), regisseur/producent Jakop Ahlbom (Knock-out) en danseres Igoné de Jongh (I) werden door Koos Breukel vastgelegd. Net als de vier andere fotocollecties en de aangekochte fotografie zal de portretgalerij van Koos Breukel permanent in het theater te zien blijven.

De fine art Giclée prints zijn verzorgd door FotoLabKiekie

Boven, v.l.n.r.: Danique Graanoogst, Brigitte Heitzer, Jonathan Demoor, Freek Bartels, Yan Tax.
Onder, v.l.n.r.: Ellen ten Damme, Jeroen Sleijfer, Koos Breukel, Willemijn Verkaik, Jakop Ahlbom.

Foto: Roy Beusker

Expositie FOLLOW ’21 in Iso Amsterdam

1 december 2021

Van donderdag 2 t/m zondag 5 december is de tentoonstelling van FOLLOW ’21, met nieuw werk van Alma Kim en Nkeiru Ofor, te zien in ISO...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

 

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS