STUDENTENPAS

Speciaal voor studenten hebben wij een studentenpas met 15% korting klaarliggen. Stuur ons een mail of kom de pas ophalen op vertoning van je studentenpas van de opleiding waaraan je studeert. Deze aanbieding geldt voor alle opleidingen, dus niet alleen aan foto gerelateerde opleidingen. 

MASTERCLASSES

Geregeld organiseren wij masterclasses zoals Colourmanagement, Lightshaping en Copyright. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (1 x per maand). In deze nieuwsbrief vermelden we ook alle nieuwe interviews en blogberichten van Kiekie Tabloid online.

KIEKIE TABLOID

4 keer per jaar geven wij Kiekie Tabloid uit in een oplage van 10.000 stuks, verspreidt over grote steden in Nederland en alle Nederlandse fotografie opleidingen. Benieuwd naar Kiekie Tabloid? Je kunt je abonneren via deze link, je ontvangt dan tegen alleen de verzendkosten Kiekie Tabloid 4 keer per jaar thuis. Naast Kiekie Tabloid in print is er ook een online platform; kiekietabloid.com. Met daarop interviews met fotografen, how to’s, events, exposities en nog veel meer!

EXPOSURE

Ook zodra je door ons je expositie prints laat verzorgen, zullen we daar aandacht aan besteden op onze social media kanalen. Ook organiseren wij Instagram Take Overs en plaatsen wij interviews met de fotograaf en expositie’s op onze websites.
Ben je bezig met een interessant project? Een expositie? Of je portfolio in Kiekie? Wij horen het graag van je! Je kunt ons een mailtje sturen naar amsterdam@kiekiekrant.com

INSTAGRAM

Volg je ons al op Instagram? Elke week een nieuwe Take Over!

[insta-gallery id=”1″]

EXPOSITIE AGENDA