Hahnemühle Certified Studio

sinds 25 maart 2014

Bekijk onze prijslijst
Home » Printen en opplakken » Fine art Hahnemuhle

Fine art Hahnemuhle

Het bedrijf Hahnemuhle bestaat al meer dan 500 jaar. Zij hebben zich gespecialiseerd in het maken van fine art papier. Na een hoogstpersoonlijk bezoek aan de fabriek in Dassel, Duitsland wisten wij het zeker; dit bedrijf werkt met al haar passie om een topproduct te maken. En misschien nog wel belangrijker; te houden!

Want doordat Hahnemuhle de beschikking heeft over haar eigen papiermolens, kunnen zij jaar in jaar uit steeds dezelfde hoogwaardige kwaliteit garanderen. En dat is belangrijk. Want als je nummer vijf uit de oplage verkoopt, wil je dat die er exact hetzelfde uitziet als de eerste.
Deze kwaliteitsnorm heeft een naam, namelijk Digigraphie. Dit betekent: printen op het juiste papier, met de juiste inkten en een kalibratiecontrole. FotoLabKiekie beschikt over dit certificaat en mag daarnaast ook de titel ‘Certified Digigraphie Dealer’ dragen.

Tevens is FotoLabKiekie sinds 25 maart 2014 als eerste in Nederland een Hahnemühle Certified Studio geworden. Dat houdt in dat wij werken volgens gecertificeerde workflows en perfecte afdrukken garanderen met een constante kwaliteit. Ook volgen wij jaarlijks workshops van Hahnemuhle om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Hahnemühle Certificate of Authenticity

Het Hahnemühle Certificate of Authenticity  is ontworpen om de veiligheid en de echtheid van uw limited edition kunstwerken en reproducties op Hahnemühle papier te beschermen en om het risico van vervalsing tegen te gaan.
Elk certificaat is voorzien van een genummerd hologram en een aan het kunstwerk gerelateerd ontwerp, met een omschrijving van het werk, uitgever, kunstenaar, editienummer, datum en de gebruikte grafiekmethodiek. Op de achterzijde van het kunstwerk plaatsen wij een identiek genummerd hologram. Deze combinatie garandeert dat het Certificaat van Authenticiteit direct betrekking heeft op dit specifieke kunstwerk.

Maak een afspraak om een voorbeeld van het certificaat te bekijken en om de verschillende papiersoorten te testen.

FotoLabKiekie is sinds 25 maart 2014 een Hahnemühle Certified Studio

Sustainability

Hahnemuhle

Clean water and natural fibres have been the foundation of Hahnemühle’s success for more than 430 years. The fine papers are unthinkable without these precursors. At FotoLabKiekie we are just as committed to the environment which is why we rely on the quality products from Hahnemühle.

Schoon water en natuurlijke vezels zijn de basis voor het succes van Hahnemühle voor al meer dan 430 jaar. Bij FotoLabKiekie zijn we net zo toegewijd aan het milieu en daarom vertrouwen we op de kwaliteitsproducten van Hahnemühle.

 

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS