Fine Art print Hahnemuhle

Wij hebben meer dan 28 Fine Art papiersoorten van Hahnemuhle op voorraad

Bekijk onze prijslijst
Home » Printen en opplakken » Fine art Hahnemuhle

Fine art Giclée prints Hahnemuhle

Het bedrijf Hahnemuhle bestaat al meer dan 500 jaar en zijn specialist in het aanmaken van fine-art papiersoorten. Door de overdracht van kennis en de geheime recepten voor het aanmaken van verschillende recepten uit papiercelluloses in combinatie met zuiver bronwater, waarop de Hahnemühle papierfabriek is gebouwd, heeft Hahnemühle een uniek produkt op de papiermarkt verzekerd.
Het zuivere bronwater zorgt voor een niet te vergelijken look and feel, die je bij andere fine-art papieren niet terug kunt vinden. Na een hoogstpersoonlijk bezoek aan de fabriek in Dassel, Duitsland wisten wij het zeker; dit bedrijf werkt met al haar passie om een topproduct te maken. En misschien nog wel belangrijker; te houden!

”Want als je nummer vijf uit de oplage verkoopt, wil je dat die er exact hetzelfde uitziet als de eerste”

Want doordat Hahnemuhle de beschikking heeft over haar eigen papiermolens, kunnen zij jaar in jaar uit steeds dezelfde hoogwaardige kwaliteit garanderen. En dat is belangrijk. Want als je nummer vijf uit de oplage verkoopt, wil je dat die er exact hetzelfde uitziet als de eerste.
Deze kwaliteitsnorm heeft een naam, namelijk Digigraphie. Dit betekent: printen op het juiste papier, met de juiste inkten en een kalibratiecontrole. FotoLabKiekie beschikt over dit certificaat en mag daarnaast ook de titel ‘Certified Digigraphie Dealer’ dragen.

Tevens is FotoLabKiekie sinds 25 maart 2014 als eerste in Nederland een Hahnemühle Certified Studio geworden. Dat houdt in dat wij werken volgens gecertificeerde workflows en perfecte afdrukken garanderen met een constante kwaliteit. Ook volgen wij jaarlijks workshops van Hahnemuhle om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Het Hahnemühle Certificate of Authenticity

Hahnemühle Certificate of Authenticity

Het Hahnemühle Certificate of Authenticity  is ontworpen om de veiligheid en de echtheid van uw limited edition kunstwerken en reproducties op Hahnemühle papier te beschermen en om het risico van vervalsing tegen te gaan.
Elk certificaat is voorzien van een genummerd hologram en een aan het kunstwerk gerelateerd ontwerp, met een omschrijving van het werk, uitgever, kunstenaar, editienummer, datum en de gebruikte grafiekmethodiek. Op de achterzijde van het kunstwerk plaatsen wij een identiek genummerd hologram. Deze combinatie garandeert dat het Certificaat van Authenticiteit direct betrekking heeft op dit specifieke kunstwerk.

Illustratie © Sidney Waerts op Hahnemuhle German Etching

Advies over papiersoorten

Wil je weten op welk papier jouw bestand het mooist tot zijn recht komt? Verstuur je bestand(en) per Wetransfer om (vrijblijvend) door ons geadviseerd te worden over papierkeuze en finishing mogelijkheden:

Foto: © Gosse Bouma | Photo Rag Satin paper

TEST PRINTS

Om papier echt goed te kunnen beoordelen moet je het met eigen ogen zien. Om die reden hebben we een speciaal geprijsde test optie waarbij je twee papiersoorten kunt testen met jouw afbeelding. Je kunt deze papieren zelf kiezen of ons hierboven vragen om advies.
Voor € 10,- maken wij twee testprints A5 op de fine art papiersoort naar keuze, deze kun je bij ons op komen halen zodat we het kunnen bespreken.

Hieronder enkele Hahnemuhle fine art papieren uit ons ruime assortiment

Photo Rag Bright White heeft een heldere witheid en is poeder achtig zacht en mat. Hierdoor komen de kleurtonen extra ‘fris’ over. Naast het normale Photo Rag, is dit papiersoort het meest gekozen papier van illustratoren.

Hahnemühle German Etching is een extra zwaar mat, handgeschept aquarell papier. Het heeft een wat grove, maar zachtere textuur

Een helder wit papier met een zacht ‘eischaal’ half matte glans en textuur. Het heldere wit en het parel-oppervlak van Hahnemühle FineArt Pearl 285grm maakt een hoog contrast en grote beeld-diepte mogelijk in zowel zwart-wit als kleur foto’s.

Hahnemühle Fine art Baryta 325grm2 is een hoogglanzend, hoogwit fotopapier, dat door toevoeging van Bariumsulfaat aan de coating, sterk overeen komt met het bariet papier uit het analoge tijdperk.

 

TEST PRINTS VERZENDEN

Weet je op welke papiersoorten je jouw bestand getest wilt zien en wil je het graag verstuurd hebben? Vul dan hieronder het formulier in en wij verzenden jouw testprints zo snel mogelijk.

 

FotoLabKiekie is sinds 25 maart 2014 een Hahnemühle Certified Studio

Sustainability

Kwaliteit en passie

FotoLabKiekie hecht veel waarde aan kwaliteit. En één van onze pijlers binnen kwaliteit is natuur en milieu. Daar hoort een maatschappelijk verantwoord beleid bij welke we met passie voeren. Liefde voor het vak en passie voor duurzaamheid gaan daarom hand in hand bij ons. Daarom werken wij zo duurzaam mogelijk en voeren dit in alles door. Van de papieren waar we mee werken  tot de verzendmaterialen die we gebruiken, duurzaamheid staat voorop. Schoon water en natuurlijke vezels zijn de basis voor het succes van Hahnemühle voor al meer dan 430 jaar. Bij FotoLabKiekie zijn we net zo toegewijd aan het milieu en daarom vertrouwen we op de kwaliteitsproducten van Hahnemühle.

Vegan 

Hahnemühle-papieren bevatten geen dierlijke of genetisch gemodificeerde ingrediënten. Ons “certificaat van overeenstemming” bevestigt dit. Alle papieren zijn vegan.

Green Rooster 

Het bedrijf Hahnemühle maakt al 435 jaar papier en hecht veel waarde aan traditie en verantwoordelijkheid. Zij innoveren en investeren in nieuwe, energie besparende technieken en ondertsteunen met het Green Rooster-initiatief sinds 2008 internationale milieubeschermingsprojecten. Deze omvatten Programma’s voor herbebossing, dierenwelzijn en milieueducatie.

Lees hier meer over het Green Rooster initiatief van Hahnemuhle.

 

 

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

 

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS