Home » Geen categorie » Unseen Amsterdam Art Fair

Unseen Amsterdam Art Fair

Taraco, 2018 © Izumi Miyazaki:Fotogalleri Vasli Souza

Unseen Amsterdam keert in 2019 terug voor de achtste editie. Unseen Amsterdam is uitgegroeid tot hét toonaangevende internationale evenement voor nieuwe fotografie en belooft dat opnieuw waar te maken. Meer dan 300 opkomende en gevestigde kunstenaars uit alle hoeken van de wereld presenteren in september de meest baanbrekende ontwikkelingen in de fotografie.

Baanbrekende ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie

Unseen Amsterdam, het fotografie-evenement dat vorig jaar meer dan 25.000 bezoekers trok en ook dit jaar weer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hedendaagse fotografie presenteert, huist van 20 tot 22 september in Amsterdam op het Westergasterrein. Aan deze achtste editie nemen 53 internationale galeries deel. Het ambitieuze programma omvat verschillende, deels ook nieuwe en gecombineerde benaderingen van fotografie. Wederom is er de Fair met deelnemende galeries, er zijn tentoonstellingen, Onsite Projects, de Bookmarket, de Living Room met een driedaags sprekersprogramma, een City Programme en verschillende Talent Development Programmes. Met dit gevarieerde, internationale aanbod vormt Unseen Amsterdam 2019 net als eerdere jaren een toonaangevend platform voor zo’n 300 opkomende en gevestigde kunstenaars. Zij exposeren er werken die zij in de afgelopen drie jaar hebben gemaakt en waarvan het merendeel in september voor het eerst is te zien.

Talent Development Programmes
Unseen telt meerdere talentontwikkelingsprogramma’s, opgezet in samenwerking met andere instellingen en organisaties. Naast de ING Unseen Talent Award zijn er bijvoorbeeld ook de Meijburg Art Commission en de Unseen Dummy Award.

Wil je meer weten ga naar de site van Unseen Amsterdam voor informatie en kaarten.

 

© Kyle Weeks Cedric 2018

GESLOTEN TIJDENS KERSTVAKANTIE

9 december 2019

Wij zijn van 23 december 2019 tot en met 1 januari 2020 gesloten. Team Kiekie wenst jullie fijne feestdagen en een fantastisch...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2018
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS