Home » Geen categorie » Vacature baliemedewerker FotoLabKiekie

Vacature baliemedewerker FotoLabKiekie

Wij zijn per direct op zoek naar een leuke collega die ons komt helpen met o.a. het beantwoorden van de telefoon, maken van afspraken, ontvangen van klanten, verwerken van post en pakketten en het aannemen van (kleine) printopdrachten.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning van onze social media content en het afnemen van interviews en schrijven van blog berichten.

Als baliemedewerker ben je de eerste indruk en een van de meest herkenbare gezichten in ons fotolab.

Wij zoeken iemand die voor minimaal drie dagen in de week inzetbaar is om ons te ondersteunen waar dat nodig is. Deze job vraagt flexibiliteit, kennis van Photoshop en de juiste communicatieve vaardigheden om de klanten op een prettige manier te woord te staan en te adviseren.

Wij vragen

Een teamplayer die beschikt over MBO werk- en denkniveau
Goede communicatieve vaardigheden
Ervaring op het gebied van Photoshop en WordPress
Spreekt en verstaat goed Engels
Kennis van InDesign en Illustrator is een pré

Wij bieden

Een veelzijdige functie! Je werkt in een team met enthousiaste medewerkers met een gemeenschappelijke passie voor fotografie. Er is volop ruimte voor creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke personeelskorting op ons assortiment.

Ons bedrijf

FotoLabKiekie is een fotolab in Amsterdam die op het gebied van printen en finishen naar ultieme kwaliteit streeft. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met vaak al jarenlange ervaring in op het gebied van fotografie. Wij zijn dol op fotografie en delen graag onze passie met anderen.

Kom jij ons team versterken?
 Stuur een sollicitatiebrief en CV naar amsterdam@fotolabkiekie.com

Unseen Photo Fair

18 september 2021

Ook dit jaar was FotoLabKiekie druk bezig met de voorbereidingen van Unseen Photo Fair. Voor verschillende galleries uit binnen- en buitenland...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS