Home » Geen categorie » Vacature Print Specialist (gesloten)

Vacature Print Specialist (gesloten)

FotoLabKiekie is per direct op zoek naar een nieuwe collega op het gebied van het voorbereiden en vervaardigen van (fine art) prints. Ben je dol op print, een pietje precies, is Photoshop voor jou een eitje en kun jij je verplaatsen in onze klanten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken om ons team te komen versterken!

FotoLabKiekie

FotoLabKiekie is een modern en vooruitstrevend fotolab waar de klant centraal staat. Samen met de klant streven wij naar perfectie en staan wij klaar met advies. Wij werken met de beste apparatuur en ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met vaak al jarenlange ervaring in op het gebied van beeld en print. Wij zijn dol op fotografie en delen graag onze passie met anderen.

Wij zoeken

Wij zoeken iemand die voor minimaal drie dagen in de week (doordeweekse werktijden 9:00 / 17:30 uur) inzetbaar is om ons te ondersteunen op het gebied van het maken en voorbereiden van (fine art) prints. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Wij werken met de beste printers op het gebied van giclée printen; de Epson SCP10000 en de SCP20000, hier zul je mee gaan werken.  In de ochtend begin je met een planning en rangschik je op levertijd en papiersoorten. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het checken van de bestanden, zet je alles op maat en in het juiste profiel met onze speciale rip software en zorgt voor het verpakken en afhandelen van de (fine art) prints. Een delicate klus en daarom zoeken wij ook iemand die ervan houdt om met precisie te werk te gaan, wij streven immers naar de beste kwaliteit! 

Wij vragen

  • Kijk op en verstand van kleuren en kleurtegenstellingen
  • Affiniteit met fotografie
  • Uitgebreide kennis en ervaring met Adobe Photoshop
  • Je bent creatief, zelfstandig en denkt in oplossingen.
  • Je kunt goed omgaan met deadlines, bent flexibel en stressbestendig
  • Je bent in staat om snel te schakelen en om prioriteiten te stellen
  • Woonachtig in (of in de buurt) van Amsterdam

Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende functie binnen één van de beste fotolabs van Amsterdam. Je werkt in een team van enthousiaste medewerkers met een gemeenschappelijke passie voor fotografie en print. Er is volop ruimte voor creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke personeelskorting op ons assortiment.

Kom jij ons team versterken?
 Stuur je motivatie en CV naar amsterdam@fotolabkiekie.com

Rufus de Vries – Buurtbanden

22 juli 2021

In Buurtbanden duikt documentaire fotograaf Rufus de Vries dieper in Amsterdam en haar inwoners. Geïnspireerd door het verhaal van een student...

Lees verder
Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Content Copyright ©2020
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS